Posted by : nazreen Jumaat, 27 Julai 2012

Terliur pulak aku time tengah layan buat entri ni..Walau pun tengah berpuasa..Bukan apa, aku ni jenis yang malas sekali nak makan pagi, kadang-kadang je makan, itu pun kalau dah lapar tahap gaban, kalau tak, jangan harap aku nak sentuh sarapan pagi tu =D


~ sarapan pagi orang kita di Malaysia..hehehe ~

Tapi kan, sekali-sekala aku nak try la buat sarapan pagi macam diorang ni..Mana tahu 'terbangkit' ke selera makan aku pagi-pagi..Walaupun ada yang nampak simple, tapi tengok macam sedap je, meleleh air liur waa cakap luuu~~..Itu baru nampak, belum rasa lagi..Apa-apa hal, jom layan gambar-gambar sarapan pagi diorang ni, mana tahu nanti makan pagi bertukar menu..hehehehe =D


1.Sarapan Pagi Orang Inggeris

2. Sarapan Pagi di Iran

3. Sarapan pagi di Cuba


4. Sarapan pagi di Poland


5. Sarapan pagi segera di Sepanyol


6. Sarapan pagi di Morocco


7. Sarapan pagi di Hawaii


 8. Sarapan pagi di Sweden


 9. Sarapan pagi di Iceland


10. Sarapan pagi di Portugal


11. Sarapan pagi di Australia.


 12. Sarapan pagi di Brazil


13. Sarapan pagi di Itali


14. Sarapan pagi di Wales


15. Sarapan pagi di Denmark


16. Sarapan pagi di Filipina


17. Sarapan pagi di Alaska


 18. Sarapan pagi tradisional di German


19. Sarapan pagi di Amerika


20. Sarapan pagi di Perancis


21. Sarapan pagi di India


22. Sarapan pagi di Scotland


 23. Sarapan pagi di Thailand


24. Sarapan pagi di Argentina


25. Sarapan pagi di Ireland



p/s: nampak memang menarik, tapi antara malas dengan rajin je kalau nak buat ni..hehehehe =D





Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Perfume

ads

Popular Post

Blog Archive

Jangzintthereds. Dikuasakan oleh Blogger.

Share It

Pengikut

Pingster

Search Here

Memuatkan ...

- Copyright © Jang Zint the Reds -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -